Algemene voorwaarden Juffrouw Post

Algemeen
Juffrouw Post – Susanne van der Vlist, gevestigd te Leeuwstraat 11, 2645 HE Delfgauw .
Via de website worden handgemaakte spellen, stickers, strijkapplicaties, (bedrukte) kleding en/of Assesoires, stempels, kaarten en toebehoren verkocht. Ook worden er grafische ontwerpen gemaakt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

Producten
De gepersonaliseerde producten worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in centimeters) zijn zo precies mogelijk maar omdat het een handgemaakt product betreft, kan het geleverde product hiervan afwijken. Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden. De aangeboden producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Producten (foto’s van) kunnen voor reclame doeleinden gebruikt worden. Hiervoor geeft u automatisch toestemming bij het plaatsen van een bestelling. Als er gebruik gemaakt wordt van foto’s op een product waarvan u niet wilt dat deze gebruikt worden op de website of social media van Juffrouw Post dan dient u mij dit bij de bestelling te laten weten. Dit kunt u doen door dit tijdens de bestelling aan te geven in het vak ‘Bestelnotities’.


Ontwerp
Het ontwerp blijft eigendom van Juffrouw Post tenzij er een eigen logo ingestuurd is. Juffrouw Post is niet verantwoordelijk voor auteursrechten op ingezonden afbeeldingen. Als het product gepersonaliseerd wordt met een nieuw ontwerp dan zal Juffrouw Post deze aan de klant tonen. Nadat de klant akkoord heeft gegeven op het ontwerp, kan het ontwerp niet meer gewijzigd worden.

Bestelling
Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen nadat de betaling akkoord is.

Betaling
Betaling kan met behulp van Ideal, Giropay of Bancontact. De betaling verloopt via Mollie. Bij gepersonaliseerde producten start Juffrouw Post met het ontwerpen en produceren na bestelling en betaling.

Prijzen
De prijzen die aangegeven staan op de website bij de artikelen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzending
De producten worden verstuurd met PostNL.  Kaarten en stickers worden standaard geleverd via brievenbuspost zónder track-and-trace. Wilt u deze producten wel kunnen volgen via track-and-trace dan kunt u tijdens het bestellen kiezen voor een andere bezorg optie.  De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven tenzij u kiest voor de optie ‘Pakket ophalen bij een PostNL punt’. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. Juffrouw Post kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.

Levertijden
De levertijd van artikelen bedraagt 2 a 5 werkdagen mits anders vermeld bij het artikel. De klant ontvang een verzendbevestiging wanneer de bestelling wordt verstuurd. Pakketpost wordt aangeboden door PostNL binnen 1 a 3 werkdagen na verzending. De levertijd van gepersonaliseerde producten of producten op bestelling is 1 a 2 weken. Gepersonaliseerde ‘Wie is het’ spellen hebben een levertijd van 3 weken. Spoedbestellingen zijn een mogelijkheid. Dit kan via de e-mail worden overlegd.

Retourneren en annuleren gepersonaliseerde artikelen
Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Wanneer Juffrouw Post zelf een fout gemaakt heeft in bijvoorbeeld de spelling van een naam o.i.d. zal deze fout zo snel mogelijk gecorrigeerd worden. De kosten hiervan zijn voor Juffrouw Post.


Retourneren en annuleren overige artikelen
Wanneer de klant toch niet tevreden is over het bestelde product, kan het product als volgt geretourneerd worden:
– retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment
– de retourmelding vooraf melden aan info@juffrouwpost.nl
– stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd* naar onderstaand adres
– retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren
– na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 dagen het bedrag terug. 
Let op dat het retour sturen van producten geheel voor eigen risico zijn. Om misverstanden te voorkomen kan een product het beste worden retour gestuurd met een koeriersdienst die ook de mogelijkheid biedt om een bestelling te volgen via track-and-trace.
*kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Ruilen
Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geruild. Zie ook hierboven bij retourneren. Overige producten kunnen wel geruild worden. De klant kan de producten ruilen (behalve gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten). De verzendkosten worden niet vergoed. Deze zijn voor rekening van de klant. Er moet van te voren gemeld worden via de mail welke artikelen geruild moeten worden. De artikelen dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Juffrouw Post is niet verantwoordelijk voor de verpakking en verzending van het product. Mochten de nieuwe verzendkosten hoger uitvallen doordat het om te ruilen artikelen groter/zwaarder is, dan zijn deze extra kosten voor de klant.

Retouradres:
Juffrouw Post
Leeuwstraat 11
2645 HE Delfgauw