Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Marit Marit heeft geschreven op 19/10/2020 om 11:42 am:
Wij zijn echt super blij met het 'wie is het' spel van juffrouw post. Voor de 80ste verjaardag van mijn oma hebben we een familie versie laten maken en het is een heel leuk spel geworden. Mijn oma vond het ook een fantastisch kado. Heel blij mee. Ook tof dat we een eigen logo erop konden maken, dat maakt het nog persoonlijker. Heel erg bedankt!
Charlotte Charlotte heeft geschreven op 20/06/2020 om 2:57 pm:
Hoi Susanne! We hebben het spel in goede orde ontvangen vandaag. Wat zag het er fantastisch uit en zo netjes verpakt. En dat Vaderdag kaartje, heel attent! Ik wilde je bedanken voor de fantastische service, het meedenken en jouw snelle reacties overal op. In een woord geweldig! Nogmaals ontzettend bedankt en wens je alle goeds en veel klandizie toe! Groetjes Charlotte
Chantal Chantal heeft geschreven op 20/06/2020 om 1:00 pm:
Voor de meesters van groep 8 het wie is het spel besteld. Super snelle levering! Door een klein schrijffoutje contact gehad en de schade nog optijd kunnen herstellen. Goeie service. Dank jullie wel. Het ziet er geweldig uit!
Edith Edith heeft geschreven op 18/06/2020 om 7:58 am:
Wij hebben het "Wie is het-spel" besteld voor onze collega als bruiloftsgeschenk. Wat een origineel cadeau om te geven en het ziet er heel netjes uit! Het contact met Susanne was goed en liep vlot.
Xenia Xenia heeft geschreven op 16/06/2020 om 12:49 pm:
Hoi Suzanne, nog bedankt voor de prachtige sticker รจn voor de sticker die ik cadeau kreeg van je! Erg leuk om te ontvangen omdat je het ook nog 's zo prachtig verpakt... Succes met juffrouw post en groetjes.
Els Els heeft geschreven op 16/06/2020 om 12:30 pm:
Heb het gepersonaliseerde wie is het spel bestelt. Super snel geleverd en spel was echt zeer leuk. Is ook zeer goed ontvangen. Bedankt voor de goede service en zou zeker vaker bestellen hier.
Maarten Maarten heeft geschreven op 16/06/2020 om 12:26 pm:
Beste juffrouw Post, met veel accuratesse รฉn deskundigheid heb je twee keer voor een schooljuf een wie-is-het-spel van de leerlingen gemaakt. Hartelijk dank daarvoor! De juffen en kinderen vonden het erg leuk, en op het schoolplein sta ik nu bekend als "die creatieve vader die zo goed kan knutselen" ๐Ÿ˜‰
Juffrouw Post Juffrouw Post heeft geschreven op 16/06/2020 om 12:05 pm:
Hoi! Welkom op het gastenboek van Juffrouw Post. Laat gerust een berichtje achter ๐Ÿ˜„. Groetjes Susanne